M2-Select Recruitment en HR diensten

Adresgegevens
Everocken 5
3271 AD Mijnsheerenland

06 51 75 64 14

Stuur mailBel nummerBekijk website

Over M2-Select Recruitment en HR diensten

M2-Select, Recruitment en HR diensten voor het MKB
De groei van úw bedrijf kan gerealiseerd worden door het op een juiste manier inzetten en herkennen van talent. Kennis en ervaring kunnen de basis zijn, maar de motivatie, drijfveren en persoonlijkheid maken het verschil. Dit vraagt om kennis, aandacht en tijd van u als ondernemer of leidinggevende.

HR ondersteuning

M2-Select ondersteunt en ontzorgt MKB ondernemers zonder personeelsadviseur met hun personeelsinrichting. Of het nu gaat om het aannemen van de juiste mensen, het zichtbaar maken en laten groeien van aanwezig talent of een (nieuwe) werkkring zoeken voor een medewerker. Wij herkennen de kansen, de knelpunten en organiseren de oplossing!

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring op het snijvlak van leidinggeven, commercie, werving en selectie biedt u kwaliteit en resultaat met een mensgerichte insteek. Niet ingewikkeld en vastomlijnd, maar altijd pragmatisch, op maat en flexibel. Gericht op het behalen van uw doelstelling tegen een aantrekkelijk tarief. Herkent u onderstaande vragen? Neem dan contact met ons op!


or
or

Uw zoekterm + enter