€ 150.000,00

Strijenseweg 100 'S-GRAVENDEEL

Omschrijving:Knus half vrijstaand dijkhuis, gelegen op korte afstand van de dorpskern op een perceel van 103 m² eigen grond. Deze woning is gebouwd omstreeks 1910 en is in de loop der jaren gerenoveerd. In 2013 is de laatste verbouwing geweest en toen is de badkamer vernieuwd. De entree is aan de achterkant. Hier kom je binnen in een hal met een toiletruimte. Een glas-in-lood deur geeft toegang tot de keuken met hier de meterkast. Deze is voorzien van een nette maar eenvoudige wandopstelling, met gasfornuis, oven, koelkast en afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich de nieuwe badkamer. Klein maar fijn, met een douchegelegenheid, designradiator en een wastafel met ombouw. De woonkamer, tevens toegan...

Kenmerken

Type woning
Bouwjaar
Perceelgrootte
Kamers

Foto's

Omschrijving

Omschrijving:Knus half vrijstaand dijkhuis, gelegen op korte afstand van de dorpskern op een perceel van 103 m² eigen grond.Deze woning is gebouwd omstreeks 1910 en is in de loop der jaren gerenoveerd. In 2013 is de laatste verbouwing geweest en toen is de badkamer vernieuwd.De entree is aan de achterkant. Hier kom je binnen in een hal met een toiletruimte.

Een glas-in-lood deur geeft toegang tot de keuken met hier de meterkast. Deze is voorzien van een nette maar eenvoudige wandopstelling, met gasfornuis, oven, koelkast en afzuigkap.

Achter de keuken bevindt zich de nieuwe badkamer.

Klein maar fijn, met een douchegelegenheid, designradiator en een wastafel met ombouw.

De woonkamer, tevens toegankelijk door glas-in lood deur, heeft een oud Hollandse schouw met daarvoor een gaskachel. Deze staat er nu voor de sier, want deze is al 8 jaar niet gebruikt. Middels louvredeuren is de trap naar de bovenverdieping bereikbaar.De verdieping is voorzien van een dakkapel, dakbedekking in 2018 vernieuwd, aan de achterkant. Hier is een grote slaapkamer waarin de oude spantconstructie zichtbaar is. In de tweede, kleinere kamer zijn de opstelplaats voor de cv-ketel en de wasmachine.De woning wordt centraal verwarmd en is grotendeels uitgevoerd met dubbel glas.Op de begane grond ligt een laminaat vloer.De tuin achter de woning ligt op het zuid-oosten. Hierin staat een houten berging.Al met al een aantrekkelijk geprijsde woning voor 1-2 personen.Nieuwsgierig?Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken en maak een afspraak met MarQuis makelaars & taxateurs. Welkom!Kadastrale gegevens:

Gemeente ’s-Gravendeel, sectie F nummer 2339, groot 1 are en 3 centiare.

Tuinligging: zuid-oost.

Het achterste gedeelte (circa 1 m) van de tuin wordt gehuurd van de sportvereniging. De huidige huurprijs bedraagt € 8,= per jaar.

Ten behoeve van de woning op nummer 102 is een recht van overpad door de tuin gevestigd.Maatvoering (indicatief):

Inhoud : circa 150 m³

Gebruiksoppervlakte : circa 51 m²

Gebruiksopp. berging : circa 9 m²Bijzonderheden:

CV ketel plm. 2006.

Dakbedekking dakkapel: 2018.

Groepenkast vernieuwd: 2014.

Meubilair eventueel ter overname.Oplevering:

Deze kan in overleg plaatsvinden, desgewenst op korte termijn.MarQuis Makelaars & Taxateurs

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

or
or

Uw zoekterm + enter