
Feestavond brandweercorps Maasdam in ‘vuur en vlam’ gezet
MAASDAM - Ab en zijn collega’s van het Brandweercorps in Maasdam werden gisteren in een pittig zonnetje gezet. Een vuurrode brandweerwagen reed daar de Sportlaan in om de feestavond van het brandweerteam flink up te spicen. De ludieke actie is een initiatief van Vlammetjes, de bekendste pittige snack van Nederland, dat dit jaar zijn 40-jarige bestaan op vlammende wijze viert.
HOTLINE
Ab belde onlangs met de Vlammetjes HOTLINE en met succes. De feestavond van het corps én de viering van een jubilaris in het team konden wel wat pit gebruiken.
VLAMMETJES: AL 40 JAAR HOT
De geliefde borrelhap werd bij toeval ontdekt in 1982 door oprichter Bert Roubos. Voor de verjaardag van zijn zoon vulde hij flensjes uit Singapore met het inmiddels alom bekende pittig gekruide gehakt: het Vlammetje was geboren. Dankzij de niet te versmaden smaak werden Vlammetjes meteen ‘hot’; en dat zijn ze nog steeds! Vooral de Classic, met de gewilde vurige vulling van pepers en gekruid gehakt, is niet meer weg te denken van de borrelplank. Maar ook aan veggies en vegans is gedacht. Sinds kort zijn er Vlammetjes Veggie; heerlijk pikante vegan miniloempiaatjes met een vurige vulling van gekruid soja gehakt, boekweit en quinoa.
HOTLINE
Ab belde onlangs met de Vlammetjes HOTLINE en met succes. De feestavond van het corps én de viering van een jubilaris in het team konden wel wat pit gebruiken.
VLAMMETJES: AL 40 JAAR HOT
De geliefde borrelhap werd bij toeval ontdekt in 1982 door oprichter Bert Roubos. Voor de verjaardag van zijn zoon vulde hij flensjes uit Singapore met het inmiddels alom bekende pittig gekruide gehakt: het Vlammetje was geboren. Dankzij de niet te versmaden smaak werden Vlammetjes meteen ‘hot’; en dat zijn ze nog steeds! Vooral de Classic, met de gewilde vurige vulling van pepers en gekruid gehakt, is niet meer weg te denken van de borrelplank. Maar ook aan veggies en vegans is gedacht. Sinds kort zijn er Vlammetjes Veggie; heerlijk pikante vegan miniloempiaatjes met een vurige vulling van gekruid soja gehakt, boekweit en quinoa.