Algemene informatie

Prijs31231
MerkAudi
TypeSportback 25 TFSI epic
Bouwjaar2019
Tellerstand10
BrandstofB
KleurMisanorood (p); dak zwart

"De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto\u2019s.
Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. Bovendien is hij leverbaar met infotainment en elektronische assistentiesystemen uit veel duurdere auto\u2019s en is ook de connectiviteit bijzonder goed voor elkaar.

Progressieve autoverlichting

De opvallende dagrijverlichting in de full-led-koplampen doet denken aan dynamische vleugelvormen uit de zeilsport, de zogeheten hydrofoils. Voor de vormgeving van de dimlichtpanelen is dezelfde inspiratiebron gebruikt. De vleugelsegmenten op de hoeken versterken het breedte-effect. Een laag, ingespannen aanzicht zorgt in combinatie met de kleine vierkantjes bovenin de koplampen voor een sportieve uitstraling?

Mocht u nog vragen hebben over deze of \u00e9\u00e9n van onze andere voorraadauto\u2019s, neem dan contact op met ons op via 088-3749765 of via info@ames.nl. Ook bent u van harte welkom in \u00e9\u00e9n van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs informeren en adviseren u geheel vrijblijvend. Ames biedt u ook aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van verzekering en financiering. Kijk ook op www.audikortingsactie.nl voor meer scherp geprijsde nieuwe of jong-gebruikte Audi's! Alle informatie is onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten.

Private lease op aanvraag"

Foto's

Ames

Prinses Irenestraat 7
3261 AP Oud Beijerland

or
or

Uw zoekterm + enter