Tadatel Telecom & Repair Center

Adresgegevens
Alexander Bellstraat 4
3261 LX Oud-Beijerland

0186-870022

Stuur mailBel nummerBekijk website

Over Tadatel Telecom & Repair Center

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR AL UW REPARATIES MET OF ZONDER AFSPRAAK!

HAAL- EN BRENG SERVICE
Tadatel biedt niet alleen service voor de smartphone, tablet en laptop, maar zelfs nog iets extra. De haal- en brengservice in de Hoekschewaard. In deze 24/7 economie bieden wij de haal- en brengservice in de Hoekschewaard tegen een zeer gereduceerd bedrag.

3 MAANDEN GARANTIE
Bij TadaTel staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Daarom geven wij 100% kwaliteitsgarantie. Daarnaast heeft u standaard 3 maanden recht op de wettelijke garantie op het gerepareerde onderdeel van uw smartphone, tablet of laptop. De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. * Voor glasreparatie gelden andere voorwaarden, kijk op onze site per merk en toestel.

WERKWIJZE
U bent van harte welkom op onze locatie in Oud-Beijerland. Voor een snelle en professionele smartphone, tablet of laptop reparatie zit u goed bij TadaTel. Meestal geven wij u de mogelijkheid er op te wachten. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Wij waarborgen altijd uw privacy en indien niet dit niet vereist is voor bijvoorbeeld het testproces, mag u deze informatie uiteraard privé houden.

SNELLE SERVICE
Kom gerust langs bij schade aan uw smartphone, tablet of laptop. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar! Dit geldt ook als u zonder afspraak langs komt met bijvoorbeeld uw Apple iPhone glasreparatie. Indien u geen risico wilt lopen om voor niets te komen, kunt u telefonisch of per mail een afspraak te maken. Wij checken vervolgens voor u of alle onderdelen op voorraad zijn.

Maandag 09.00 t/m 18.00
Dinsdag 09.00 t/m 18.00
Woensdag 09.00 t/m 18.00
Donderdag 09.00 t/m 18.00
Vrijdag 09.00 t/m 18.00
Zaterdag 09.00 t/m 15.00
Zondag gesloten


or
or

Uw zoekterm + enter