Het Taartgeheim

Adresgegevens
Scheepmakershaven 42
3261 KN Oud-Beijerland

0186-629693

Stuur mailBel nummerBekijk website

Over Het Taartgeheim

Het Taartgeheim is een Taartenwinkel in het gezellige oude centrum van Oud-Beijerland. Met ons team maken wij al jaren passende taarten voor elke gelegenheid en zijn we bekend als o.a. bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten.

Regelmatig is Het Taartgeheim te vinden op grote beurzen, zoals bijvoorbeeld de Love and Marriage beurs. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten.

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals bruidstaarten, verjaardagstaarten, geboortetaarten, petit fours, cupcakes en zakelijk gebak. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp.

Ook organiseren wij regelmatig kinderfeestjes en workshops. In onze winkel verkopen wij diverse taartbenodigdheden en decoratiematerialen. U kunt tevens bij ons terecht voor het uitprinten van bijvoorbeeld foto's op fondant sheets. Neem hier een kijkje in onze winkel.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ons op Facebook met alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!


Maandag gesloten
Dinsdag gesloen
Woensdag gesloten
Donderdag 09.30-17.00 uur
Vrijdag 09.30-17.00 uur
Zaterdag 09.30-12.00 uur
Zondag


or
or

Uw zoekterm + enter