Makelaardij Groote Waard

Adresgegevens
Vierwiekenplein 32
3262 AN Oud-Beijerland

0186 666 911

Stuur mailBel nummerBekijk website

Over Makelaardij Groote Waard

Met een pand aan het drukbezochte Vierwiekenplein is Makelaardij Groote Waard het bekende gezicht in het centrum van Oud-Beijerland. Maar ons werkgebied reikt verder dan alleen de Hoeksche Waard. Wij zijn ook actief in de regio's Groot Rotterdam en Drechtsteden. Woningen worden in onze etalage, funda.nl en via Social Media optimaal gepresenteerd. U profiteert van maximale zichtbaarheid. Opvallen daar draait het om. Hiermee maken wij voor u het verschil.

De kennis
Ruim 15 jaar is Serge Libeton alweer actief in alle facetten van het onroerend goed. Sinds 13 januari 2004 is hij gecertificeerd als Register Makelaar-Taxateur onroerende zaken RMT. Vanaf begin 2005 is Serge Libeton ook een beëdigd NVM-makelaar.

De NVM
Er is bewust gekozen voor het lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), omdat Makelaardij Groote Waard zich daardoor gesteund weet door een professioneel apparaat van deskundigen op juridisch, commercieel en educatief gebied. Bovendien wordt de kennis permanent up-to-date gehouden en daar profiteert u dan weer volledig van.

Tevens verplicht Makelaardij Groote Waard zich tot het houden van de NVM-erecode. Hierin is vastgelegd hoe een NVM-lid zich dient te gedragen ten opzichte van kopers, verkopers en collega-makelaars. Zo zorgt hij ervoor dat de dienstverlening deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Lid zijn van de NVM betekent ook dat Makelaardij Groote Waard met 3000 collega-makelaars uit het hele land informatie uitwisselt. Hierdoor heeft het kantoor uitstekend zicht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt en zijn we goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. Tevens wordt uw woning via het NVM-net ook landelijk in de etalage geplaatst.

Makelaardij Groote Waard wil zich onderscheiden door:

Persoonlijke begeleiding
Juiste aandacht voor uw object
Optimale regionale kennis en ervaring
Helder communicerend en optimale inzet
Indien u een gesprek met ons kantoor wenst, klik dan hier. U wordt binnen 1 werkdag benaderd voor een afspraak.
Maandag 09.00 - 17.30 uur 
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur 
Woensdag 09.00 - 17.30 uur 
Donderdag 09.00 - 17.30 uur 
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur 
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten


or
or

Uw zoekterm + enter