Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Adresgegevens
Aartsdijkweg 1
2676 LE Maasdijk

0174 522 300

Stuur mailBel nummerBekijk website

Over Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Het was Willem van Mierlo die in 1929 in Schipluiden de basis legde voor het huidige Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. Hij begon met het realiseren van tuinderswoningen. Later kwam daar de bouw van veiling- en bedrijfspanden bij en werd de afdeling planontwikkeling opgezet.

We werken vanaf het eerste stadium samen met onze co-makers en luisteren naar onze klanten om het beste resultaat te behalen. Dit in combinatie met ons vakmanschap zorgt ervoor dat wij de wensen van de klant optimaal kunnen vormgeven. Op het terrein van het proces opteren wij nadrukkelijk voor Lean bouwen, BIM & Revit. Hierbij zetten we op een professionele en resultaatgerichte manier onze middelen en kennis in. Dat alles met als doel toekomstbestendige gebouwen te leveren van de hoogst haalbare kwaliteit.

Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om ons optimaal in te leven in de wensen van de klant en bouwwerken te realiseren die aansluiten op de omgeving. Daarbij willen wij bijdragen aan duurzame gebieden middels het mee denken over, ontwikkelen, bouwen en renoveren van vastgoed, waarbij we altijd als uitgangspunt nemen om gebouwen en omgevingen te creëren waarin de gebruikers zich thuis voelen.


or
or

Uw zoekterm + enter